Jako, że nie każdy może napić się klasycznego piwa (np. ze względów zdrowotnych), mamy również w swojej ofercie piwa dla kierowców, cukrzyków oraz ciężarnych/karmiących kobiet.

Piwa bezalkoholowe są warzone w tradycyjny sposób, tyle że w ściśle określonym momencie fermentacja jest przerywana, przez co nie dopuszcza się do wytworzenia alkoholu. Pozwala to zachować w piwie bezalkoholowym wszystkie pozostałe związki, które występują w ich alkoholowych odpowiednikach oraz co najważniejsze – smak. Najważniejsze zalety piwa bezalkoholowego to nisko-kaloryczność, oraz (w przypadku niektórych) właściwości izotoniczne.

(W swojej ofercie posiadamy piwa bezalkoholowe takie jak np. Niemieckie (Krombacher, Erdinger, Franziskaner), Czeskie (Skalak, Primator, Svijany) oraz wiele innych.

Piwa bezglutenowe, to napoje alkoholowe w którym poziom glutenu musi być mniejszy niż 20 ppm. Po regularnej fermentacji piwo tego typu poddawane jest dalszej obróbce enzymatycznej w celu obniżenia zawartości glutenu w produkcie końcowym. (W swojej ofercie posiadamy czeskie (Bernard, Celia), polskie (Kormoran Bezglutenowe, Chmielakia)